Taky jste se už někdy setkali třeba v obchodě s někým, kdo byl otrávený, mrzutý nebo nepříjemný?
Já mám na tyhle lidi "štěstí". Přijde mi, že v obchodech dělají prodavači, který tomu svému sortimentu buď nerozumí a nebo je jejich práce vyloženě nebaví. Určitě jste se setkali někdy s nějakou pokladní, která se na vás ne úplně dobře tvářila...

Po skončení našeho focení se většina lidí těší na to, až uvidí konečné výsledky a vybere si ty nejlepší snímky. Ale jak to vlastně funguje? Jak se rozhoduje, které fotografie zůstanou a které půjdou do digitálního propadliště?

Otázka, kterou mi pokládáte už několik let! Jen se za poslední rok změnil důvod. A tady jsem pro vás napsala vysvětlení, které se pojí i s tím, jak nyní fotím a proč se snažím vyhnout focení o víkendu.

Často mi přijdete na focení a rovnou mezi dveřmi mi sdělíte, že jste se nikdy nefotili a s nervozitou a obavami v očích nevíte co s rukama, nohama....

Jsem Kačka, vaše fotografka z Klatov, a jsem tu, abych s vámi vytvořila nezapomenutelné vzpomínky! Ale kdo vlastně jsem? To je otázka, kterou mi často kladete. Tak pojďme na to!

Dnes se s vámi chci podělit o jedno z nejčastějších témat, které se mi často dostává, a to je otázka: "Proč to děláš tak rychle?" Ano, je to pravda, ráda posílám fotky rychle, a dnes vám povím důvody, které mám.

Pojďte se se mnou podívat proč je dobré vyhnout se stresu během focení velkým obloukem. A to zejména pokud se fotíte s dětmi.

Co dělat, když si přejete intimní obřad na krásném místě? Kompromis s rodinou a unikátní momenty z celého dne.

Svatby v létě jsou nádherné, plné slunce a radosti, ale mohou také přinést výzvy spojené s extrémními teplotami. Jakmile si vyberete správné místo a postaráte se o dostatečné zásobení tekutin, můžete vytvořit ideální podmínky pro nezapomenutelný svatební den.

© 2024 Kateřina Sedláčková Photography. Voříškova 936/III., Klatovy 339 01
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!